Janković: Dosta mi je praznih tribina, jedva čekam Čair

Trener Zvezde očekuje u Nišu pravi fudbalski ambijent i kaže da je njegova ekipa silno motivisana da pobedi

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde počinju sutra na niškom Čairu odbranu trofeja Kupa Srbije. Zvezdu čeka težak posao s obzirom na to što je Radnički iz Niša namučio "crveno-bele" na Marakani kada su dva puta vodili, ali je Mudrinski svojim het-trikom doneo pobedu domaćima.

Iako igra Crvene zvezde trenutno ne obećava mnogo, trener Aleksandar Janković raduje se predstojećoj utakmici protiv "Reala sa Nišave", pogotovo što će na Čairu biti pune tribine i što će navijačima Zvezde biti dozvoljeno da prisustvuju utakmici.  

- Srećan sam što posle duže vremena igramo u Nišu i očekujem pravi fudbalski ambijent. Nalazimo se u paklenom ritmu igranja mečva svaka tri dana, a obavezu više nameće činjenica da branimo trofej. Imali smo iskustvo sa Radničkim u prvenstvu na Marakani, kada smo posle mnogo problema došli do bodova. Silno smo motivisani da trijumfujemo, jer posle dva gostovanja u Novom Pazaru i Kuli u avetinjskom ambijentu, pred praznim tribinama, sutra igramo u jednom svečanom, pred pravom fudbalskom publikom - rekao je Janković.

Trener Zvezde je dodao da Maksimović i Jovanović imaju probleme sa povredama i da će se večeras znati da li mogu da igraju sutra. U tim se vraćaju Dimitrijević kao i "tabadžije" Asamoa i Babalj koji nakon odrađenih kazni ponovo konkurišu za tim.

- Sve zavisi od nas i naše igre, uz puno poštovanje Nišlija, igraće onoliko dobro, koliko im to mi dozvolimo- poručio je Janković.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA