Nestao Partizanov pehar iz Istanbula

Najvažniji trofej "crno-belih" nestao na madridskom aerodromu * "Trofej pronađen i na putu je za Beograd", rekao direktor "crno-belih" Mlađan Šilobad" * Pravi se replika kao poklon građanima Fuenlabrade

  • 0

Pehar šampiona Evrope koji je Partizan osvojio 1992. nestao je na madridskom aerodromu prilikom nedavnog gostovanja "crno-belih" u Fuenlabradi. "Crno-beli" su u predgrađu španske prestonice obeležili 20. godišnjicu najvećeg klupskog uspeha, ali su se u Beograd vratili bez pehara, saznaje "Informer".

Poslovni direktor srpskog šampiona, Mlađan Šilobad, potvrdio je da je pehar bio izgubljen, ali kaže da je u međuvremenu pronađen.

- Tačno je da se pehar zagubio na putu za Fuenlabradu, ali, na sreću, pronađen je i na putu je za Beograd. Kad smo krenuli u Španiju, poneli smo trofej kako bismo uveličali prijateljski susret - rekao je Šilobad.

Član trofejne generacije dodao je da su "crno-beli" u dogovoru sa upravom Fuenlabrade odlučili da naprave repliku trofeja koju bi poklonili građanima Fuenlabrade.

- Dogovorili smo se da napravimo repliku i da je pošaljemo u Španiju. Čekamo da pehar stigne pa da realizujemo tu ideju - rekao je za "Informer" Šilobad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA