Brković: Partizanov cilj tri boda u Ligi šampiona

Partizan će prvi meč u Ligi šampiona igrati u Moskvi 27. septembra u 18.30 po našem vremenu sa Čehovskim Medvedima. Prvi meč kao domaćini "crno-beli" će igrati u dvorani Čair 7. oktobra protiv Flenzburga

  • 0

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković izjavio je da je cilj "crno-belih" da ove godine u Ligi šampiona osvoje najmanje tri boda.

Partizan će se takmičiti u Grupi A Lige šampiona sa francuskim Monpeljeom, ruskim Čehovskim Medvedima, nemačkim Flenzburgom i Hamburgom i španskim Ademar Leonom.

- Realno je da pobedimo Ademar kod kuće i u gostima. Kad bismo uzeli tri boda iz te dve utakmice, ispunili bismo cilj. Postali smo redovan učesnik Lige šampiona. Ovo nam je druga sezona zaredom. Mislim da nije realno da očekujemo da ćemo se plasirati u drugi krug, jer smo opet u verovatno najtežoj grupi - rekao je Brković.

Partizan će prvi meč u Ligi šampiona igrati u Moskvi, 27. septembra u 18.30 sati po našem vremenu, sa Čehovskim Medvedima. Prvi meč kao domaćini "crno-beli" će igrati u dvorani Čair 7. oktobra protiv Flenzburga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA