Abramovič sprema 45 miliona funti za Falkaoa

Bogati vlasnik Čelsija izgubio je strpljenje sa Fernandom Toresom, koji nikako da opravda basnoslovni transfer iz januara 2011, i želi već u januarskom prelaznom roku da dovede sjajnog Kolumbijca

  • 0

Vlasnik Čelsija, Roman Abramovič, iako je potrošio milione i u poslednjem prelaznom roku na dovođenje Edena Azara, Oskara, Marka Marina, Viktora Mozesa i Sezara Aspilikvetu, ne namerava da stane. Najnovija želja bogatog Rusa je sjajni Kolumbijac Radamel Falkao, napadač Atletiko Madrida, koji je nedavno u Superkupu Evrope takoreći sam rasturio Čelsi postigavši het-trik.

Abramovič hoće da dovede Kolumbijca u januarskom prelaznom roku i spremio je 45 miliona funti. Preliminarni razgovori oko transfera već su počeli.

Po tvrdnjama ostrvskih medija, Abramovič je izgubio strpljenje sa Fernandom Toresom, koji nikako da opravda astronomski transfer iz Liverpula od 50 miliona funti, januara prošle godine.

- Sve je već pripremljono za transfer. Gazda želi da se postigne dogovor pre nego što negi drugi klub uputi kontraponudu - izjavio je neimenovani izvor iz Čelsija.

Falkao je za nešto više od tri sezone u evropskom fudbalu postigao 115 golova za Porto i Atletiko Madrid, osvojio je dve Lige Evrope, portugalsko prvenstvo, dva Kupa i Superkupa Portugala i Superkup Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA