MRAK NA DEBIJU: Jug ubedljiv protiv Zvezde (FOTO)

"Crveno-beli" čekali na prvi gol do sredina druge četvrtine, Dubrovčani tokom čitavog meča u vođstvu, na kraju Crvena zvezda - Jug 6:10 (0:2, 2:2, 2:3, 2:3)

  • 0

Start Zvezdinog "drim tima" u vaterpolo Evroligi više je ličio na košmar, dubrovački Jug pokazao se kao mnogo jači rival i lako je stigao do ubedljive pobede od 10:6.

Početak nije bio tako loš, Zvezda se, mada bez postignutog gola, dobro držala sve do druge četvrtine, a onda je vođstvo Juga začas postalo ubedljivih 3:0, potom, posle prvog Zvezdinog gola  na koji se čekalo 14 minuta, ubrzo bilo i 4:1.

Sjajne odbrane Denisa Šefika sprečile su Dubrovčane da se mnogo ubedljivije odlepe protiv neshvatljivo neefikasnih Beograđana.

U poslednju četvrtinu Zvezda je ušla sa tri gola minusa, 4:7, i ne samo da nije imala snage da makar ugrozi pobedu Juga, već je hrvatska ekipa na kraju i povećala prednost na konačnih Crvena zvezda - Jug 6:10 (0:2, 2:2, 2:3, 2:3).

Za utehu navijači Zvezde pozdravili su vaterpoliste na kraju meča, uprkos ubedljivom porazu, verovatno u nadi da će vremenom tim sačinjen od sjajnih igrača zaista i profunkcionisati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA