HOĆE LI MU GROBARI OPROSTITI? Partizanovac Vlada Mandić gledao Zvezdin vaterpolo drim tim! (FOTO)

Rukometaš pre desetak godina snimio navijačku pesmu sa Grobarima, a u sredu meću stotinama "delija" gledao Zvezdu. Na tribinama bazena 11. april i Filip Filipović, Partizanovo vaterpolo dete

  • 2

Vladimir Mandić ponovo će danima biti u žiži. Ne zbog neke nove ljubavne afere, već zbog prisustva na Zvezdinoj vaterpolo premijeri u sredu uveče protiv Juga na startu Lige šampiona.

Poznati rukometaš koji je jedan od ikona Partizana poslednjih desetak godina (u dva navrata oblačio dres srpskog šampiona) odlučio se da meč o kojem je Beograd danima pričao pogleda uživo u društvu razdragane plavuše.

Nije primećen na Banjici, gde je Partizan takođe igrao meč Lige šampiona, bio je na bazenu "11. april" i pitamo se šta je video: pobedu Juga ili poraz Zvezde? Dok to ne saznamo podsećamo na njegov udeo u stvaranju navijačke pesme navijača Partizana...

"I kad gubimo i kad nam ne ide, tada je meni najgore...igram najbolje za svoje Grobare" glasi skraćena strofa koju je Vlada Mandić pre desetak godina ispevao za pesmu "Nama je najbolje" na CD sa navijačkim pesmama Grobara.

I FILIPOVIĆ MEĐU DELIJAMA!

To nije sve. Meču renesansne Crvene zvezde prisustvovao je i Filip Filipović, najbolji vaterpolista sveta i trenutno prvotimac kragujevačkog Radničkog. Zanimljivo, i Filip je Partizanovo dete, ali mu to nije predstavljalo problem da dođe na Bežaniju i pogleda derbi prvog kola Lige šampiona.

(S. M/Foto: Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    27. septembar 2012 | 03:41

    Bosanac je Obicna picketina. Cale napravio lovu za vreme rata i krelac uzivao i uziva... Imao gajbu 97 kada smo mi zickali za pljuge a pogled mu se gubio u daljini .. A sada izdaje nekretnine po Dedinju Bankama.. Srbijo sram te bilo .. Mandicu obicna si picka ..

  • goran

    27. septembar 2012 | 08:52

    Dosadili ste više sa ovim nosonjom.. Po cemu je on toliko bitan da ga stavljate u novine!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA