POBUNA: Vida odbio da plati 100.000 evra kazne zbog piva

Hrvatski fudbaler ne pristaje da zbog jednog ispada izgubi toliku sumu, Zdravko mamić besneo što informacije iz kluba cure u javnost

  • 0

Fudbaler zagrebačkog Dinama, Domagoj Vida, odbio je da plati 100.000 evra kazne izvršnom predsedniku Zdravku Mamiću zbog otvaranja flaše piva u autobusu tokom puta na meč Kupa Hrvatske protiv Vrsara.

 

Igrači su tražili sastanak sa Mamićem želeći da ga ubede da je Vida prestrogo kažnjen, ali morali su skoro sat vremena da slušaju razgnevljenog gazdu kako besni što je neko od igrača priču o pivu i kazni pustio u javnost.

 

Mamić je zapretio fudbalerima da će svi biti kažnjeni ako ponovo klupske tajne procure u javnost, a pred Vidu je bacio papir sa kaznom. Vida je odbio da potpiše kaznu i rekao da ne pristaje da izgubi toliko novca zbog  jednog ispada.

 

Vida je posle svega uslikan kako u društvu saigrača, posle predstave u pozorištu, sa glumcem Tarikom Filipovićem nazdravlja pivom. U pitanju je bila šala poznatog glumca, koju su predvođeni trenerom Antom Čaćićem prihvatili svi fudbaleri.

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA