Novi kapiten Radničkog poručuje: Spremni za Olimpiju!

Mladi kapiten košarkaša Radničkog iz Kragujevca Stefan Jović poručio da ekipa spremno dočekuje početak ABA lige

  • 0

Kapiten košarkaša Radničkog iz Kragujevca Stefan Jović rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv ljubljanske Olimpije, ali i da veruje da će njegov tim pokazati na terenu da je kvalitetniji od protivnika.

- Dolazi nam evroligaška ekipa, koja je skup dobrih pojedinaca. Neće nam biti nimalo lako. Mislim da smo kvalitetnija ekipa, ali to moramo da potvrdimo na parketu. Ključ uspeha u ovoj sezoni trebalo bi da bude jaka odbrana i brzi kontranapadi. U početku priprema imali smo previše oscilacija u igri, pojedini košarkaši su se kasnije priključili, sada smo podigli formu i spremni smo za premijeru - rekao je Jović.

On je dodao mu je čast što će u novoj sezoni kao kapiten predvoditi ekipu Miroslava Nikolića.

- Ovo je veliki korak u mojoj karijeri, ogroman izazov i odgovornost za mene. Svojim zalaganjem na treninzima i požrtvovanjem u igri trudiću se da se u ovako jakom timu izborim za stalno mesto na terenu - rekao je Jović.

Jović otrkiva da svi u klubu jedva čekaju premijeru pred krcatim tribinama.

- Prošle sezone sam bio u Jezeru par puta, pratio sam Radnički kao navijač. Uveren sam da uz podršku navijača možemo do prve ovosezonske pobede. "Crveni đavoli" su jedna od najboljih navijačkih grupa u zemlji, uz njihovu pomoć, ali i onih kojima je Radnički u srcu, možemo da proslavimo prvu pobedu - zakljucio je Jović.

Utakmica prvog kola Jadranske lige Radnički - Olimpija igra se u subotu od 17 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA