PALO POMIRENJE: Baloteli se pomirio sa Rafaelom Fiko!

Zvezda Mančester sitija se saopštenjem oglasio i potvrdio da se pomirio sa bivšom devojkom, koja je u šestom mesecu trudnoće

  • 0

Kontroverzni fudbaler Italije Mario Baloteli oglasio se saopštenjem u kom je obelodanio da se pomirio sa svojom bivšom devojkom, trudnom Rafaelom Fiko.

Njih dvoje su imali turbulentnu vezu propraćenu nezgodnim raskidom, a talentovani napadač Mančester sitija je pobesneo na tada bivšu dragu što je novinama plasirala priču da je upravo on otac njenog deteta.

Fudbaler je tada zahtevao DNK analizu za utvrđivanje očinstva, ali se izgleda sad sve svelo na ljubav.

- Odlučio sam da pokušam opet sa Rafaelom. Razlog tome nije DNK analiza, i ona nema veze s mojom odlukom. Ja bih u svakom slučaju zahtevao analizu, čak i da se nije radilo o Rafaeli - stoji u saopštenju "Super Marija", koje prenose italijanski mediji.

- Žao mi je zbog svega što se izdešavalo prethodnih meseci, a najviše zbog svega što je rečeno i pisano po novinama. Zamoliću vas sve, u svoje i Rafaelino ime, da poštujete naš privatni život. Ne izlazim više u javnost sa saopštenjima i intervjuima - zaključio je uskoro ponosni otac (?) Baloteli.

Rafaela Fiko je u šestom mesecu trudnoće, ali je to nije sprečilo da u bikiniju učestvuje na modnoj reviji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA