Šumaherova zgrada sa heliodromom i bazenom na svakom od 85 spratova (FOTO)

Na 85 spratova raspoređeni su luksuzni stanovi sa 4 ili 5 soba. Tu su i opremljeni spa i fitnes centri, kao i po jedan bazen na svakom spratu, a planiran je i muzej koji će posetioce povesti na putovanje kroz zavidnu karijeru najtrofejnijeg vozača F1

  • 0

Kažu da ovakvu građevinu svet još nije video. "Šumaherova kula", nazvana tako po sedmostrukom svetskom prvaku Formule 1 Mihaelu šumaheru, osvanuće u Nju Delhiju, a izvođač radova obećava da će na pravi način predstaviti senzibilitet i ličnost slavnog vozača, njegove misli, verovanja i ljubav prema brzoj vožnji, ali biti i spomenik raskoša i sofistifikovanog stila.

Ova moderna tvrđava ima dve celine. Prva je kula koja se izdiže iznad jedinstvenog heliodroma i koja je obmotana gumenom trakom koja simolizuje sve Šumaherove trofeje. Sazdana je od kombinacije stakla i čelika, što predstavlja spoj brzine i društvenog života. Druga celina je upravo heliodrom, veoma elegantnog dizajna i čini se da lebdi nad zemljom, za šta je zaslužno arhitektonsko rešenje nosača ove piste.

Na 85 spratova raspoređeni su luksuzni stanovi sa 4 ili 5 soba. Tu su i opremljeni spa i fitnes centri kao i po jedan bazen na svakom spratu, a planiran je i muzej koji će posetioce povesti na putovanje kroz zavidnu karijeru najtrofejnijeg vozača F1. Radovi na izgradnji okončaće se 2015, kada će Šumi zvanično i lično predati ključeve svojim novim komšijama, pošto i sam ovde planira da boravi kada je u Indiji.

(Telegraf/ izvor: Bizlajf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA