• 0

Šumaherova zgrada sa heliodromom i bazenom na svakom od 85 spratova (FOTO)

Na 85 spratova raspoređeni su luksuzni stanovi sa 4 ili 5 soba. Tu su i opremljeni spa i fitnes centri, kao i po jedan bazen na svakom spratu, a planiran je i muzej koji će posetioce povesti na putovanje kroz zavidnu karijeru najtrofejnijeg vozača F1

  • 0

Kažu da ovakvu građevinu svet još nije video. "Šumaherova kula", nazvana tako po sedmostrukom svetskom prvaku Formule 1 Mihaelu šumaheru, osvanuće u Nju Delhiju, a izvođač radova obećava da će na pravi način predstaviti senzibilitet i ličnost slavnog vozača, njegove misli, verovanja i ljubav prema brzoj vožnji, ali biti i spomenik raskoša i sofistifikovanog stila.
Ova moderna tvrđava ima dve celine. Prva je kula koja se izdiže iznad jedinstvenog heliodroma i koja je obmotana gumenom trakom koja simolizuje sve Šumaherove trofeje. Sazdana je od kombinacije stakla i čelika, što predstavlja spoj brzine i društvenog života. Druga celina je upravo heliodrom, veoma elegantnog dizajna i čini se da lebdi nad zemljom, za šta je zaslužno arhitektonsko rešenje nosača ove piste.

Na 85 spratova raspoređeni su luksuzni stanovi sa 4 ili 5 soba. Tu su i opremljeni spa i fitnes centri kao i po jedan bazen na svakom spratu, a planiran je i muzej koji će posetioce povesti na putovanje kroz zavidnu karijeru najtrofejnijeg vozača F1. Radovi na izgradnji okončaće se 2015, kada će Šumi zvanično i lično predati ključeve svojim novim komšijama, pošto i sam ovde planira da boravi kada je u Indiji.

(Telegraf/ izvor: Bizlajf)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima