Vermezović: Derbi sa Vojvodinom kao u vreme Jugoslavije! Treba nam čista glava!

- Neće odlučivati o tituli, ali se nadam da ćemo "čiste glave" ući u meč - tvrdi trener šampiona. Jojić - Očekujemo bodove sa "Karađorđa"

  • 0

Prvi veliki derbi ove sezone igra se u Novom Sadu. Partizan kao lider prvenstva stiže na "Karađorđe" gde je lagano trijumfovao prošle sezone.

Partizan je već jednom ove sezone doživeo debakl u Novom Sadu, poražen je od Donjeg Srema (2:1) koji koristi stadion u ovom gradu.

- Ovo jeste derbi, kao što je bio i u vreme stare Jugoslavije, ali sutrašnji meč nema šta da prelama. Mi smo u dosadašnjem toku sezone imali nekoliko veoma teških utakmica, kao što su dueli sa Jagodinom i Slobodom, mada to nije delovalo tako - rekao je Vermezović na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

On je istakao da je Vojvodina tradicionalno nezgodan rival i da će kao i uvek imati dodatni motiv protiv "crno-belih".

- Ono što će obeležiti sutrašnju utakmicu je duel najbolje odbrane i najboljeg napada u ligi. Imamo 25 spremnih igrača, prethodni period smo iskoristili na pravi način da izrotiramo većinu fudbalera i spremno dočekujemo meč.

Trener "crno-belih" naveo je da ekipa ne sme da razmišlja o predstojećoj utakmici Lige Evrope sa Rubinom, iako je svestan da je to vrlo teško.

- Sutrašnji meč je veliki ispit za nas, da vidimo da li će igrači uspeti da ostanu "čisti u glavi". Forma nam je u usponu i ne vidim nijedan razlog da ne ponovimo dobre partije i osvojimo sva tri boda - zaključio je Vermezović.

Vermezović je dodao da se ne obazire na činjenicu da su čelnici Vojvodine u poslednjih sedam dana nekoliko puta javno izrazili nezadovoljstvo suđenjem i rekao da su sve to "psihološke igrice" svojstvene uvertirama za svaki derbi.

JOJIĆ: OČEKUJEM BODOVE!

Mladi reprezentativac Miloš Jojić rekao je da očekuje tešku utakmicu i da najveća opasnost preti od Abubakara Oumarua.

- Spremni smo, znamo da Vojvodina uvek igra dobro i posebno motivisano protiv Partizana. Nadam se da ćemo nastaviti niz dobrih igara i vratiti se iz Novog Sada sa bodovima - istakao je Jojić.

Utakmica sedmog kola prvenstva Srbije između Vojvodine i Partizana igra se sutra od 14 sati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA