Urednik SOS kanala Čoviću: Isti tretman Zvezdi i Partizanu, ne zanima me šta misli Tegeltija!

"Žao mi je sto se na "SOS kanalu" i u tih nekoliko sekundi čulo vređanje vaše supruge, nije tačno da je Vladan Tegeltija u kontinuitetu emitovao snimak sa prezentacije u kome se čulo uvredljivo skandiranje", navodi se u saopštenju Dragiše Kovačevića

  • 0

Posle obraćanja predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića, saopštenjem se oglasio glavni urednik televizije "SOS kanal" Dragiša Kovačević.

Čović je prozvao navedenu televiziju zbog puštanja snimka na kom se čuje uvredljvo skandiranje Partizanovih navijača njegovoj supruzi na promociji ekipe, a potom je dozovolio igraču da iznese pred javnost navodnu prepisku sa novinarom Vladanom Tegeltijom.

Kovačevićevo saopštenje prenosimo u celosti.

"Postovani gospodine Čoviću,

Ja sam u više navrata sa Vama, u prisustvu Vladana Tegeltije, razgovarao o tome na koji način da eliminišemo nesporazume koji između Vas dvojice traju godina, u šta su mogli da se uvere i svi gledaoci koji prate "SOS kanal".

Ja sam uveren da Vi sa previše emocija pratite i tumačite svaku Tegeltijinu reč i njegove komentare i da ih doživljavate kao napad, pre svega na vas lično, a onda i na ranije FMP, a sada Crvenu zvezdu.

Da, tačno je da ste Vi, prošle sezone, imali ideju da zabranite igračima i trenerima da dolaze u emisije koje vodi Tegeltija, ali sam Vas ja molio i ubeđivao da je to kontraproduktivno i štetno i za "SOS kanal" i za Zvezdu i košarku uopšte.

Tačno je da je u utorak uveče u 23.10h na "SOS kanalu" išao snimak sa promocije KK Partizan (u nedelju i ponedeljak u isto vreme na "SOS kanalu" je išao snimak promocije KK Crvena zvezda), i da je u najvećem delu trajanja promocije bilo ružno, vulgarno i prostačko vređanje Vaše supruge.

Prilkom montaže emisije, zaista je bilo teško izdvojiti izjave aktera, a da se ne čuju ti ružni povici. Najveći deo materijala je, zbog toga, izbačen, a uvredljivo vređanje čulo se samo prilikom izjave trenera Vujoševića koji je u tom trenutku tražio da navijači prestanu sa vređanjem.

Žao mi je sto se na "SOS kanalu" i u tih nekoliko sekundi čulo vređanje vaše supruge, nije tačno da je Vladan Tegeltija u kontinuitetu emitovao snimak sa prezentacije u kome se čulo uvredljivo skandiranje. U reprizi te emisije potpuno je bio isključen ton i nije se čulo vređanje Vaše supruge.

Što se tiče privatne SMS prepiske izmedju Tegeltije i, kako ste napisali, njegovog poznanika, čiji ste mi sadržaj poslali, nemam nikakav komentar jer to nema veze sa "SOS kanalom".

Dok bude zaposlen na "SOS kanalu" Vladan Tegeltija će morati da poštuje pravila koja važe na ovoj televiziji: nikoga, pa samim tim ni Vas, ni Crvenu zvezdu, nece moći da ponižava ili vređa, a šta misli novinar Tegeltija, koji je zaposlen na "SOS kanalu", o Vama i o Crvenoj zvezdi privatno uopšte me ne zanima.

Ono u šta Vas uverevam je to da će na "SOS kanalu" isti tretman imati Crvena zvezda i Partizan", zaključuje Dragiša Kovačević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA