PAKAO U SITIJU: Gvidetiju sekli kopačke i pljuvali ga!

Mladi švedski napadač Džon Gvideti od kada je došao u Mančester siti 2009. godine nije uspeo da se izbori za mesto u timu. Razlog za to nije bila samo jaka konkurencija u napadu već i sabotiranje koje su mu smišljali stariji igrači Kolo Ture i Patrik Vijera

  • 0

Ozbiljne probleme imao je Džon Gvideti u Mančester sitiju. Zbog toga je izneo i ozbiljne optužbe na račun starijih kolega, i to naročito Koloa Turea i Patrika Vijere.

-Ljudi su me pljuvali. Saigrači su mi uzimali kopačke, sekli ih na pola i bacali u kantu. Otvoreno su govorili pogrdno o mojoj porodici, ali nisu bili dovoljno pametni da znaju da Skandinavci poznaju engleski jezik. Prišao sam Tureu i Vijeri i rekao: Hej, ne pričajte tako o meni. U Švedskoj je drugačije, ima mnogo više podrške, dok u Engleskoj to nije slučaj jer se zna da ne uspevaju svi. Ukoliko nemate loptu u nogama, ne možete da pokažete koliko ste dobri - prepričava svoje jade iz Mančestera Gvideti.

Gvideti je prošle dve sezone proveo na pozajmicama u matičnoj Bromapojkarni, pa u Barnliju i prošlu sezonu je bio u Fejenordu, gde je na 23 utakmice postigao 20 golova i bio igrač godine u holandskom velikanu, zbog čega se u suzama oprostio od kluba.

( D. Grbović )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA