CRNOGORCI TUŽE VATERPOLO SAVEZ SRBIJE: Kradu nam decu

- Nemamo više šta da razgovaramo sa VSS. Pokušali smo nekoliko puta ranije da se dogovorimo. Pre svega Jadran, kojem su na taj način oteli dva igrača Andriju Prlainovića i Dušana Mandića - kaže potpredsednik VPSCG Aleksandar Tičić

  • 1

Čelnici crnogorskog vaterpola ljuti su na srpski Savez zbog toga što im, kako oni smatraju, VSS krade igrače i spremaju tužbu LEN kako bi sprečili dalji odliv talenata. To je potvrdio Aleksandar Tičić, potpredsednik Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

- Mi ćemo za deset dana na upravnom odboru definisati stavove i proslediti ih u sedište LEN kako bismo na kongresu pokušali da izglasamo te promene. Tražićemo da igrači koji nastupe za mlade selekcije jedne države ne mogu igrati za drugu. Ako ne može to, onda barem da obavezna pauza ne bude dve nego četiri godine - rekao je Tičić, a prenosi "Kurir".

On je dodao i da su svi razgovori s predstavnicima VSS na tu temu bili neuspešni.

- Nemamo više šta da razgovaramo sa VSS. Pokušali smo nekoliko puta ranije da se dogovorimo. Pre svega Jadran, kojem su na taj način oteli dva igrača Andriju Prlainovića i Dušana Mandića, za koje nisu platili obeštećenja - zaključio je Tičić.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    29. septembar 2012 | 23:35

    A kad oni otimaju rukometasice Srbije onda cute????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA