Lak žreb za Novaka u Pekingu

Novak, koji je postavljen za prvog nosioca, u prvom kolu će igrati protiv kvalifikanta, a u drugom će mu protivnik biti bolji iz duela Australijanca Marinka Matoševića i Karlosa Berloka iz Argentine

  • 0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vraća se u akciju posle kraće pauze, a gledaćemo ga na turniru ATP 500 serije u Pekingu, koji se igra za nagradni fond od 2.250.000 dolara.

Novak, koji je postavljen za prvog nosioca, u prvom kolu će igrati protiv kvalifikanta, a u drugom će mu protivnik biti bolji iz duela Australijanca Marinka Matoševića i Karlosa Berloka iz Argentine.

Đoković ne bi trebalo da ima ozbiljnijih problema ni u četvrtfinalu, gde mu je projektovani protivnik Aleksandar Dolgopolov iz Ukrajine, a u polufinalu ga verovatno čekaju Marin Čilić ili Rišar Gaske.

Druga polovina žreba je nešto teža, pa bi Nole u finalu mogao da ukrsti rekete sa Davidom Fererom, Žo-Vlilfrid Congom ili Fernandom Verdaskom.

U Pekingu se igra i WTA turnir, koji je već počeo, a na startu srpska teniserka Ana Ivanović igra sa Kristinom Mekhejl, dok je Jelena Janković u paru sa Andreom Petković uspešno prošla prvo kolo dublova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA