FERGUSON: Video sam da je Vidić još rovit

Menadžer Mančester junajteda primetio je da srpski internacionalac na treninzima pomalo hramlje, kao i da ga zateže u kolenu

  • 0

Menadžer fudbalera Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je danas da je prethodnih nedelja na treninzima jasno video da Nemanja Vidić još ima problem sa povredom kolena.

Kapiten Junajteda je prošle godine na meču sa Bazelom u Ligi šampiona povredio ukrštene ligamente, a tek početkom ove sezone vratio se na teren. Ipak, veoma brzo stradao mu je meniskus i sada mu predstoji novih osam nedelja pauze.

- Činilo mi se i ranije da nije bio 100 odsto spreman. Na treninzima sam primetio da pomalo hramlje, a potom je počelo i nešto da ga zateže u kolenu. On je, međutim, nastavio da radi, kao što to obično biva sa jakim momcima - kazao je Ferguson engleskim medijima.

Škotski stručnjak podsetio je da uvek posle operacija ukrštenih ligamenata postoji veliki rizik da stradaju hrskavica ili meniskus.

Vidić je ove sezone odigrao pet utakmica za Junajted, pre nego što je povredio meniskus.

- Teško je bilo i našoj lekarskoj ekipi da proceni kada bi Nemanja trebalo da se vrati na teren. Uvek je najgore kada nekog požurujete, a mi pokušavamo da izbegnemo takve situacije - dodao je Ferguson.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA