Van Persi i navijači psovali Aršavina (VIDEO)

Vengerova izmena na meču sa Junajtedom razočarala sve na stadionu Arsenala

  • 0

Poraz od Mančester Junajteda je i definitivno pokazao navijačima Arsenala da njhov klub više nije u rangu sa kandidatima za titulu Premijer lige. Posebno su pobesneli posle Vengerovog poteza kada je talentovanog Čemeberlena, koji je igrao odlično, zamenio Aršavinom, koji je na ratnoj nozi sa navijačima.

Da stvari budu gore, upravo je Aršavin bio jedan od krivaca za pobednosni gol Velbeka. Pogledajte kako su navijači Arsenala propratili ulazak Aršavina na teren u meču sa "crvenim đavolima". Izmeni se nije obradovao ni kapiten Van Persi koji je prokomentarisao u fazonu: "E, j... ga!"

- Neka zvižde, to je njihovo pravo. Imaju svoje mišjenje i iskazuju ga na takav način. Ja sam OK sa tim - rekao je golman "tobdžija" Vojčeh Ščešni.

On je dodao da se ipak nada da će Arsenal uspeti da se izbori za plasman među prve četiri ekipe...

- Razočaran sam nekim rezultatima, ali ne gubim samopouzdanje. Ubeđen sam da ćemo na kraju biti na poziciji koja vodi makar u kvalifikacije za Ligu šampiona. Očekujemo da nam se uskoro vrate Sanja i Gibs i sa njima ćemo biti znatno jači - optimista je mladi poljski čuvar mreže.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA