MUTA NIKOLIĆ: Poraz nije loš, spustiće nas na zemlju

Trener Radničkog iz Kragujevca ocenio je da kvalitet koji ima njegova ekipa nije došao do izražaja, kao i da je u pojedinim segmentima Olimpija odigrala onako kako je on tražio od svojih pulena

  • 0

Trener košarkaša Radničkog iz Kragujevca Miroslava Nikolić izjavio je da je njegov tim zasluženo izgubio od Olimpije i da će taj poraz "spustiti ekipu na zemlju".

- Upali smo u kontraritam, što je rezultovalo lošima napadima. Dobro smo pripremili utakmicu, ali smo ispali nemoćni. Poraz nije loš, poslužiće tome da nas ''spusti na zemlju''. Iako imamo dobru ekipu, kvalitet nije došao do izražaja, posebno stranaca u našim redovima. Najviše je pokazao Sinovec, ostali nemaju prelaznu ocenu - rekao je Nikolić.

Trener Kragujevčana poručio je da je Olimpija zasluženo slavila.

- Olimpija nam je održala lekciju, pokazala je kako treba da se igra. Njihova igra dva na dva je bilo ono što sam tražio od igrača. Upravo nam je to stvaralo probleme. Nismo igrali raznovrsno u napadu, nije bilo preuzimanja na vreme, stalno smo kasnili u odbrani, posebno onda kada se odlučivala utakmica - ocenio je Nikolić.

On je dodao da je poslednjih dana na treninzima osetio nervozu kod igrača jer su jedva čekali početak sezone.

- Na rezultat je uticalo i to što smo dobili tehničku, nakon čega je usledila trojka, ali tako je to po novim pravilima. Ustajanje bilo koga sa klupe se kažnjava. Videćemo da li će sudije biti istrajne u tome do kraja lige - zaključio je Nikolić.

Narednu utakmicu košarkaški Radničkog igraju u sredu, 3. oktobra, na gostovanju protiv Cedevite.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA