WTA PEKING: Jelena u drugom kolu

Srpska teniserka savladala je Nemicu srpskog porekla Andreu Petković, svoju partnerku iz dubla, 6:2, 6:4 i u drugom kolu ide na Rumunku Moniku Lukulesku

  • 0

Srpska teniserka Jelena Janković savladala je u prvom kolu ženskog singla WTA turnira u Pekingu svoju partnerku iz dubla, Nemicu srpskog porekla Andreu Petković 2:0 u setovima, 6:2, 6:4. Jankovićevoj je ovo bio četvrti meč protiv Petkovićeve i trenutni bilns u međusobnim mečevima je 2:2.

Jelena je već na startu došla do brejka, a ponovo je oduzela servis Petkovićevoj u petom gemu za 4:1. Petkovićeva je uzvratila brejk, ali to je bilo sve od nje u prvom setu, Jankovićeva je ponovo uzele servis protivnici, a onda je na svoj servis okončala set ubedljivo 6:2.

I u drugom setu Jelena je brzo došla do brejka, ali je Petkovićeva uzvratila u četvrtom gemu, da bi potom usledio kontrabrejk Jankovićeve, koja je onda na svoj servis povisila na 4:2. U osmom gemu posle dosta borbe Jelena je sačuvala svoj servis, a onda je na 5:4 servirala za pobedu i uspešno privela meč kraju.

U drugom kolu Jelena će igrati protiv Rumunke Monike Lukulesku, koja je savladala Čehinju Lusi Šafarovu 6:2, 6:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA