Tripković pobedio Barselonu, uspešni Srbi u Ukrajini

Na startu španske Endesa košarkaške lige, Valjadolid je priredio iznenađenje pobedivši Barselonu, Kešeljeva i Markovićeva Valensija "samlela" Fuenlabradu

  • 0

Na startu španske Endesa košarkaške lige, Valjadolid je priredio iznenađenje pobedivši Barselonu 78:71, a u pobedi autsajdera svoj doprinos dao je Uroš Tripković sa 11 poena za 22 minuta igre.

U porazu još jedne favorizovane ekipe Kaha Laborala od Saragose 88:75, reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica imao je skroman učinak od svega pet poena sa skoro tri četvrtine.

Marko Kešelj je u debiju za Valensiju postigao pet poena za deset minuta, dok je starosedelac Stefan Marković za 15 minuta postigao sedam poena, uz tri asistencije. Valensija je, inače, "samlela" Fuenlabradu 93:65.

Madridski Real, osvajač Superkupa, savladao je Unikahu 79:64, uz učešće Koste Perovića za goste od 4 poena, uz dva skoka.

Milenko Tepić je za 18 minuta zabeležio svega tri poena i pet izgubljenih lopti u porazu Kahasola od Mursija (93:77), dok je Luka Bogdanović dao sedam poena.

DRAGIĆEVIĆ I LEŠIĆ UPEŠNI U UKRAJINI 

U utakmici između Azovmaša i Himika, bivši košarkaš Crvene zvezde Sava Lešić je u dresu Himika postigao 13 poena i imao sedam skokova.

Ekipa Aleksandra Kesara poražena je 74:66, a drugi bivši Zvezdin igrač Tadija Dragićević postigao je 11 poena i devet skokova.

Nemanja Gordić ubacio je 14 poena, dok je bivši centar Partizana Miroslav Raduljica postigao sedam poena, a Ivan Paunić šest.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA