Džejms štrajkom hoće u Partizan, Aris preti suspenzijom

Američki plejmejker odbio da putuje na meč u Donjeck, klub kaže da nema razloga za raskid ugovora jer su ga plaćali redovno

  • 0

Štrajkom u Partizan! To je bila namera američkog plejmejkera Dominika Džejmsa, ali u njegov klub Aris poručuje da ga neće tako lako pustiti u Beograd.

Nezvanično, eksplozivni Amerikanac i Partizan su se već dogovorili. Džejmsu se toliko dolazi u Partizan da je odbio da sa Arisom otputuje na meč protiv Šahtjora u Donjeck. Džejms je u klub javio da ne može da putuje u Donjeck zbog porodičnih problema i da mora da otputuje u London. Ipak, niko iz Arisa nije poverovao u ovu priču, znajući za Džejmsove kontakte sa Partizanom.

Iz kluba poručuju da Džejms nema nikakvo pravo da traži raskid ugovora jer je redovno dobijao platu, tako da bi neko morao da plati obeštećenje za njega ukoliko želi da ga odvede iz Soluna. Prema slovu ugovora Džejms je slobodan ako mu klub zakasni sa platom minimum 45 dana. Ipak, iz Arisa poručuju da je prošlo tek 23 dana od kada su mu poslednji put uplatili novac i da su obaveze prema njemu ispunjavanje redovno za razliku od ostalih igrača, pogotovo domaćih, grčkih.

Džejmsu je takođe poručeno da ima rok od 24 čada da se javno izvine ili ćemu klub uručiti otkaz zbog nepoštovanja ugovora. U tom slučaju, Amerikanac ne bi dobio papir "letter of clearence", što znači da nijedan drugi klub ne bi mogao da ga registruje.

Plejmjeker je ove sezone bio najbolji pojedinac "ratnika" iz Soluna sa 14,1 poena i 4,1 asistencija u grčkom šampionatu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA