TELEGRAF: U Beogradu najviše kradu table ulica Humske i Dragana Mancea!

Tabla sa nazivom bivšeg Partizanovog fudbalera u procesu vraćanja na mesto zajedno sa oko 800 stotina tabli, kažu u Republičkom geodetskom zavodu

  • 0

Skidanje table sa nazivom Ulice Dragana Mancea koja vodi ka stadionu Partizana prošle nedelje i dalje nedostaje, uskoro će se naći na svom mestu, a u Republičkom geodetskom zavodu su nam potvrdili da je ulica sa imenom bivšeg fudbalera Partizana jedna od "najtraženijih" među gradskim ulicama u Beogradu.

Od Saše Đurovića, pomoćnika direktora Geodetskog zavoda, dobili smo detaljnu informaciju o načinu krađe tabli sa nazivima ulica Humske i Dragana Mancea.

- Table sa nazivima ulica Dragana Mancea i Humske česta su meta vandala koji izvaljuju stub koji nosi table na uglu pomenutih ulica. Republički geodetski zavod, Jedinica za saradnju sa loklnom samoupravom, više puta je po prijavi Sekretarijata za komunalne i stambene poslove ispravljala načinjenu štetu.

PRIJAVLJUJU GRAĐANI ILI REDOVNA PROVERA SLUŽBI!

- Građani mogu prijaviti oštećene ili nestale table sa nazivima ulica na šalterima pripadajućih Službi za katastar nepokretnosti.

Takođe, izlaskom na teren, evidentiraju se table koje je potrebno zameniti (po službenoj dužnosti).

Saznali smo i da je u toku potpisivanje ugovora između Republičkog geodetskog zavoda i Sekretarijata za komunalne stambene poslove za izradu i postavku preko 800 komada tabli sa nazivima ulica, među kojima je i tabla sa nazivom Ulice Dragana Mancea.

(S. M. /Foto: M. Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA