POČINJE VATERPOLO LIGA! Na startu derbi: Vojvodina-Radnički!

Selektor Srbije i trener Kragujevčana presrećan zbog nikad jačeg domaćeg šampionata. Meč u sredu propušta golman gostiju Radić

  • 0

U sredu startuje nikad neizvesnije prvenstvo Srbije u vaterpolu, a u derbiju prvog kola, Radnički iz Kragujevca gostovaće novosadskoj Vojvodini.

Meč koji privlači najviše pažnje počinje u 19 sati, a kragujevački "drim tim", koji je ovog leta pojačan mnoštvom vrhunskih igrača predvođenih Filipom Filipovićem i Vanjom Udovičićem, stigao je dan ranije kako bi potpuno spreman bio za meč sa učesnikom Lige šampiona.

- Odlučili smo da dođemo ranije u Novi Sad, jer poštujemo ekipu Vojvodine i maksimalno ozbiljno prisupamo ovom meču. Odradićemo dva treninga koja će više služiti za adaptaciju na bazen. Svaki početak je težak, ali očekujem trijumf jer mislim da smo kvalitetniji - naglasio je trener Kragujevčana i selektor Srbije Dejan Udovičić.

GAK: SNAGA JE NAŠ ADUT

Ekipa Vojvodine, uz Partizan i Crvenu zvezdu VET, ove sezone učestvuje u Evroligi, a i pored toga je zanimljivo to što je glavni favorit za titulu Radnički.

- Tri nedelje smo na okupu i još nismo u punoj formi, ali drago nam je što počinje prvenstvo, jer su upravo ovakvi mečevi pravi testovi da vidimo gde smo i da se još bolje uigramo. Protiv Vojvodine, od starta bi trebalo šansu da tražimo u fizičkoj snazi i duel igri, gde smo svakako kvalitetniji - ističe još jedno ovogodišnje pojačanje Kragujevčana Slavko Gak.

Ostali parovi prvog kola su: Žak-Banjica, Singidunum-Dunav, Beograd-Partizan. Crvena zvezda VET je slobodna.

(B.B. / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA