WTA PEKING: Kraj za Anu i Jelenu

Dve najbolje srpske teniserke u dva meča nisu uzele ni set, Ivanovićeva poražena od Romine Oprandi sa 4:6, 3:6, Jankovićeva od Karle Suarez Navaro sa 5:7, 4:6

  • 0

Srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković poražene se u osmini finala WTA turnira u Pekingu.

Ana je izgubila od Romine Oprandi iz Švajcarske u dva seta sa 4:6, 3:6, dok je Jelena poklekla pred Karlom Suarez Navaro iz Španije, takođe u dva seta (5:7, 4:6).

Ivanovićeva je bila i pred ubedljivijim porazom pošto joj se u drugom setu igra potpuno raspala. Oprandi je povela sa 5:1, da bi Ana potom našla snage da osvoji svoj servis i potom napravi brejk za 5:3, ali to je bilo sve. Srpska teniserka nije mogla da ponovi preokret kao u drugom kolu protiv Varvare Lepčenko.

Oprandi je bez mnogo problema u devetom gemu oduzela servis Ivanovićevoj i završila meč.

Jelena je odlično startovala protiv Karle Suarez Navaro, povela u prvom setu sa 3:0 i stala, dozvolivši teniserki iz Španije da dobije pet gemova zaredom i osvoji prvi set sa 7:5.

U 10 gemova drugog seta bilo je čak devet brejkova, Navaro je sačuvala jedan servis gem i to je bilo dovoljno za pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA