LAKO U ČETVRTFINALE PEKINGA: 6:1, 6:3! Đoković je pravi košmar Argentincu Berloku!

U četvrtfinalu Pekinga rival srpskom teniseru biće Jirgen Melcer

  • 0

U osmini finala ATP turnira u Pekingu, Novak Đoković lako je savladao Argentinca Karlosa Berloka sa 6:1, 6:3, plasirao se u narednu rundu i prema očekivanjima ide ka završnici turnira u Aziji. Pobeda našeg tenisera mogla je biti ubedljivija. 

Meč je bio prilično dosadan do rezultata 5:0 u drugom setu, a sve to zahvaljujući nepogrešivosti našeg tenisera. Berlok je osvojio tri gema - od toga dva na Novakov servis. U ta tri gema Đoković se malo igrao sa živcima svojih navijača jer je propustio čak četiri meč-lopte, ali je završio posao kako se očekivalo.

Berlok će imati noćne more od Đokovića jer se Argentinac izblamirao i u jedinom prethodnom meču protiv našeg tenisera. On je na US Openu prošle godine uzeo Novaku samo dva gema. Rezultat u prvom kolu u Njujorku tada je glasio 6:0, 6:0 i 6:2. 

U četvrtini finala Đokovića čeka Austrijanac Jirgen Melcer, trenutno 37. na ATP listi. Melceru i Đokoviću ovo će biti 4. meč, a u dosadašnjem skoru Novak vodi sa 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA