LAZOVIĆ: Znao sam da ću postići odlučujući gol!

Darko Lazović i Ognjen Mudrinski doneli preokret i pobedu koja je Crvenu zvezdu posle 712 dana dovela opet na prvo mesto Jelen super lige. Dva napadača "crveno-belih" nijednog momenta nisu prestali da veruju u pobedu svog tima

  • 0

Primila je Zvezda gol u 49. minutu, i odmah nakon toga Mudrinskom se u napadačkoj liniji priključuje sa klupe još jedan od najvažnijih šrafova ekipe, Darko Lazović.

- Trener je odlučio da utakmicu počnem sa klupe, želeo je da me odmori, jer sam od početka prvenstva igrao sve mečeve - objasnio je Lazović zašto se našao na klupi, a potom sam jednostavno priznao i prihvatio da je u septembru na utakmicama bio ispod svog nivoa.

- U prethodnom periodu pružao sam malo slabije partije i bilo mi je potrebno da se ponovo trgnem i počnem da igram bolje, na šta verujem da će uticati i ova pobeda. Nisam se uplašio kod 0:1, ušao sam silno motivisan u igru, i osećao sam da možemo do preokreta - rekao je Lazović, i dodao koliko mu je bitan ovaj gol u Ivanjici.

- Verovao sam da ću postići odlučujući gol koji mi mnogo znači zbog samopouzdanja i nastavka prvenstvene trke. Do kraja ove turneje ostalo nam je još gostovanje u Subotici i daćemo sve što je u našoj moći da ovaj ciklus utakmica završimo na prvom mestu - jasan je Darko Lazović.

Mudrinski je u Crvenu zvezdu stigao u smiraj prelaznog roka i gol u Ivanjici je njegov peti pogodak u dresu najtrofejnijeg srpskog tima.

- Naravno da sam srećan zbog gola koji sam postigao i koji je bio uvod u preokret. Bila je to dosta teška situacija kod centaršuta, ali sam uspeo da pogodim cilj. Očekivali smo tešku utakmicu, to se i dogodilo, i presrećni smo zbog pobede. Možda smo imali malo veći pritisak, s obzirom na to da smo znali da nas tri boda vode na vrh tabele, međutim, pokazali smo karakter i posle dve godine izbili na prvo mesto - rekao je Mudrinski.

Trener "crveno-belih" Aleksandar Janković izjavio je kako je ovo bio vrlo težak meč, ali i da mu je najdraže što je Lazović postigao odlučujući pogodak.

(D. Grbović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA