Filip Filipović spasio "drim tim" poraza u Novom Sadu

Vaterpolisti Vojvodine su posle tri četvrtine protiv kragujevačkog Radničkog vodili sa 9:6, a onda se "drim tim", predvođen Filipom Filipovićem probudio, i u sa 6:0 dobio četvrtu četvrtinu za pobedu od 12:9

  • 0

Vaterpolo "drim tim" iz Kragujevca još nije uigran, a podmlađena Vojvodina ih je u Novom Sadu "imala" tri četvrtine. Do poslednje deonice "lale" su vodile 9:6, a onda je na scenu stupilo iskustvo igrača koji će ove godine igrati u srcu Šumadije. Filip Filipović je sa pet golova sprečio senzaciju, pa se Kragujevčani kući vraćaju sa istorijskim bodovima - Vojvodina - Radnički 9:12 (4:2, 2:3, 3:1, 0:6).

Mladi vaterpolisti Voše su protiv Filipovića, Udovičića, Zlokovića, Ćirića, Burića... igrali sjajno, bez greške. Igor Lazić, golman Kragujevčana je bio kao na streljani (Zdravko Radić i dalje nema potrebnu papirologiju), a ni odbrana Kragujevčana nije bila na visini zadatka.

Međutim, poslednji period su "đavoli" iz Kragujevca dobili sa 6:0. Snagu su pokazali, a momcima iz Novog Sada, koji su ostali bez nekolicine bitnih igrača, velike čestitike.

Vojvodina - Radnički 9:12 (4:2, 2:3, 3:1, 0:6)

VOJVODINA: Dušan Vasić 3 gola, Srđan Vuksanović 2, Aleksandar Njegovan 1, Miloš Maksimović 1, Nemanja Ubović 1, Uroš Kalinić 1.

RADNIČKI: Filip Filipović 5, Boris Zloković 3, Vanja Udovičić 2, Dušan Marković 1, Đorđe Filipović 1.

REZULTATI 1. KOLA:

Singidunum - Dunav 5:7

Vojvodina - Radnički 9:12

ŽAK - Banjica (20h)

Beograd - Partizan (20h)

slobodna je Crvena zvezda

(Telegraf.rs, Foto: vkradnicki.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA