ŠĆEPOVIĆ: Došli smo da napravimo podvig!

Napadač Stefan Šćepović kaže da je ekipa, posle vezanih trijumfa u šampionatu, motivisana da ozbiljno odigra i večeras u Rusiji

  • 0

U najavi meča sa Rubin0m, Stefan Šćepović je pre nekoliko dana u Beogradu isticao da bi idealan scenario za "crno-bele" bio da večeras pogode gol iz prve šanse.

Napadač Partizana veruje da dobra atmosfera, prouzrokovana ubedljivim pobedama u šampionatu, može da kreira i dobar rezultat u Rusiji.

- Znam da većina misli da je Rubin mnogo jači zato što je platežno moćnija ekipa od nas. Došli smo ovde potpuno rasterećeni, ali i veoma motivisani da napravimo podvig - kazao je Šćepović.

"Crno-beli" su u Kazanj došli sa serijom od šest pobeda, pet u šampionatu i jednom u nacionalnom kupu.

- Atmosfera u ekipi je zaista sjajna, pogotovo što smo ušli u seriju sjajnih rezultata i igramo sve bolje. Svi u timu veruju da ćemo i protiv Rubina nastaviti na isti način - dodao je povremeni reprezentativac Srbije.

ODBRANA JE SVE BOLJA

Prema rečima Vladimira Stojkovića, "crno-beli" sa mnogo ozbiljnom odbranom izlaze na megdan favorizovanom rivalu.

- Mnogo smo popravili igru u odbrani kada su u pitanju prekidi, to se videlo i prošlog vikenda na utakmici u Novom Sadu, gde smo zaustavili sve opasne napade Vojvodine. Verujem da će tako biti i na sutrašnjem meču sa Rubinom - istakao je Stojković.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA