Hodžson otkrio saputnicima u metrou da neće pozivati Rija Ferdinanda

Kada su ga engleski mediji napali zbog takvog ponašanja, selektor se javno izvinio Ferdinandu, ali i potvrdio da će se držati igrača koji su nastupili na EP, gde Ferdinand nije igrao

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske, Roj Hodžson, priznao je saputnicima u metrou da neće više pozivati defanzivca Mančester junajteda, Rija Ferdinanda.

- Ne verujem da ću ga pozivati. Već dugo nije igrao za Englesku. Moram da kažem da je sa njegovim nastupima za reprezentaciju gotovo. Uskoro puni 34 godine i to je kraj puta - rekao je Hodžson dok je putovao na meč lige šampiona između Arsenala i Olimpijakosa.

Hodžsonova izjava izazvala je žestoku reakciju engleskih medija, koji ocenjuju da je nedopustivo takvo ponašanje selektora.

Hodžson se dan kasnije izvinio javno Ferdinandu i demantovao da je njegova reprezentativna karijera gotova, ali je rekao i da će se oslanjati na igrače koji su igrali na Evropskom prvenstvu, gde Ferdinanda nije bilo, i da je okrenut budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA