Azarenka o svojim kricima: Od muve se pravi slon

Najbolja beloruska teniserka objasnila da svoju naviku dok igra vuče iz najmlađih uzrasta

  • 0

Umesto da najbolja beloruska teniserka Viktorija Azarenko priča o plasmanu u polufinale Australijan opena posle pobede protiv Poljakinje Agnješke Radvanjske, morala je po ko zna koji put da objašnjava zašto dok igra ima toliko glasne krike, koji iritiraju i protivnice i neposrednu, ali i televizijsku publiku.

– Marija Šarapova i ja nismo jedine teniserke imaju glasne krike za vreme meča, ali ja mogu da govorim samo u svoje ime. To je deo mene, deo moje igre, tako igram od detinjstva. Krici mi pomažu da se bolje krećem, da jače udaram. Kao dete sam bila veoma slaba i krhka pa sam tražila u sebi dodatnu snagu. I to je postalo navika. Zato WTA po tom pitanju ne bi trebalo od muve da pravi slona. Neka se bavi važnijim stvarima – i kroz smeh je govorila Azarenka.

Radvanjska je o tom detalju meča s beloruskom teniserkom rekla:

– S Azarenkom se poznajem odavno pa sam se i navikla. Šarapova pušta i jače krike. Jasno mi je da je tenis naporan sport, ali smatram d za tolikim kricima uopšte nema potrebe. Nije prijatno ni gledati taj meč, a kamoli biti s druge strane mreže.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA