ŠORKA: Tuča "grobara" i "zemunaca" u Padinskoj Skeli!

Na meču sedmog kola Srpske lige između PKB i Zemuna izbila je opšta tuča između navijača dva tima. "Kornjače" jure huligane po naselju. "Zemunci", navodno, izvukli deblji kraj

  • 15

Šest utakmica sedmog kola Srpske lige počele su danas u 15 časova, ali će se utakmica u Padinskoj Skeli završiti malo kasnije od ostalih.

Na meču između domaćeg PKB i Zemuna došlo je do sukoba navijača ova dva tima. Navijači PKB-a, koje uglavnom čine "grobari" sukobili su se sa "Taurunum bojsima", koji su, kako saznajemo, u celom događaju izvukli deblji kraj.

Snažne snage policije "kornjače", kojih je puno naselje, hitro su reagovale i trenutno gone učesnike nereda, koji "peške" pokušavaju da se sakriju i pobegnu. Međutim, kako naš izvor navodi, bekstvo iz Padinske Skele gotovo je nemoguće zbog izolovane prirode ovog prigradskog mesta.

Demanti iz FK Zemun

- Ceo incident odigrao se na udaljenosti od 100 metara od ulaza na stadion, a u njemu su učestvovali navijači FK PKB "grobari Padinjak" i pripadnici policije - rekao je za naš portal komesar za bezbednost FK Zemun Slobodan Todorović.

Prema njegovim rečima, u incidentu nisu učestvovali navijači Zemuna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Padinjak

    7. oktobar 2012 | 17:18

    Ma dajte ljudi ja sam iz Padinjaka, nista nije bilo toliko frapantno. Prvo su Zemunci upali lokalnim grobarima i sve ih razjurili, i kasnije kad su ulazaili na stadion skupilo se 50ak grobara iz padinjaka i pokusali da ih napadnu kamenjem i bakljama preko policije, onda su zandari izvadili pistolje i pucali u vazduh i onda su se svi razbezali... Tako je bilo, ja gledao sve sa prozora. A Zemunci su se bas dobro pokazali.

  • Grocka

    7. oktobar 2012 | 18:03

    Bravo za Grobare Padinjak!

  • Padinjak city

    14. jul 2016 | 13:04

    E hahahhahahaha pa dobroooo zemunci pre dve godine vasa dva bubnjara su bila kod nas i lupala za PKB hahaha zato cutiteeeee a vas je murija osavila same druzeee ko picke povukli ste se a sva zandarmerija je krenula ka navijacima pkb/a bili ste cuvani kao beli medvedi da nije bilo murije po picki bi dobili 100%%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA