Vermezović: Kraj za Stojkovića za ovu polusezonu

Trener Partizana potvrdio je da će prvi golman van terena biti do mesec i po dana, kao i da će vratiti iz Teleoptika Živka Živkovića

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović potvrdio je večeras da je za povređenog golmana Vladimira Stojkovića završena polusezona i da će se prvom timu priključiti Živko Živković iz Teleoptika.

Stojković je povredio rame na večerašnjem meču sa Javorom, na kojem je Partizan slavio 2:1 i vratio se na prvo mesto na tabeli. Golman "crno-belih" i reprezentacije stradao je u duelu sa Nigerijcem Onijlom Ifeanijem u 34. minutu, a zamenio ga je Nikola Petrović.

- Stojković će biti van terena mesec - mesec i po dana i za njega je gotova ova polusezona.Vratićemo iz Teleoptika Živka Živkovića, jer nam je sada neophodan golman - kazao je Vermezović novinarima posle meča.

Ifeani je zbog starta na Stojkoviću dobio žuti karton, a kasnije je zaradio i isključenje zbog simuliranja penala.

- Nisam video da li je bio penal kod pada Ifeanija, ali mislim da je trebalo da bude isključen još u prvom poluvremenu kada je povredio Stojkovića - istakao je šef struke Partizana.

Tek posle isključenja Ifeanija "crno-beli" su zaigrali bolje i hrabrije, a kao rezultat je došao pobedonosni pogodak Aleksandra Mitrovića.

- Zadovoljan sam zalaganjem i pre svega pobedom. Bila je teška utakmica, a očekivao sam da Javor padne u drugom poluvremenu, što se i desilo. Neshvatljivo smo stali posle vođstva u šestom minutu, ali tri boda su tri boda - dodao je Vermezović.

Trener Javora Mladen Dodić ocenio je da je odlučujući trenutak meča bilo isključenje Ifeanija.

- Ključni trenutak desio se u 55. minutu, kada je Ifeani dobio crveni karton. On tvrdi da je bio penal i da nije simulirao. Da je bilo tako, mi bismo imali šansu i ne bismo ostali sa igračem manje. Posle smo bili umorni, to je bila prednost Partizana. Zadovoljan sam pristupom i borbenošću, ali ne i rezultatom - zaključio je Dodić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA