Nema kraja: PSŽ odustaje od Teveza

Da li će Argeninac iskoristiti ponovno interesovanje Milana?

  • 0

Pošto je najozbiljniji kandidat do sada Pari Sen Žermen odustao od pregovora sa Karlosom Tevezom, italijanski Milan se vraća u trku.

S obzirom da su razgovori bili najkonkretniji u Parizu i da se visina ponude menjala, delovalo je da su Francuzi najbliži ugovoru sa igračem Mančester sitija.

Sportski direktor PSŽ-a i bivši trener Milana Leonardo rekao je za francuski "L’Equipe" da Tevez ne dolazi u njegov klub.

- Prekinuli smo pregovore. Postojala je mogućnost da potpiše, ali je sada gotovo. Uradili smo proračune, imali dobru ponudu, ali nismo uspeli da postignemo dogovor. Ne planiramo da platimo više nego što je potrebno samo da bismo ga doveli - rekao je Leonardo.

Izgleda da je Milan tek prividno početkom januara odustao od dovođenja argentinskog napadača. Navodno, u ovom klubu se nadaju da će Tevez obući crveno-crni dres, čak iako dovedu pojačanje iz Katanije, Maksija Lopeza.

(Telegraf)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA