MIHA NEGIRA "GURANJE U REPREZENTACIJU ŠĆEPOVIĆA": Marko sigurno igra protiv Belgije!

Selektor "orlova" pokušao da objasni zašto mu je Marko toliko neophodan i poručuje da on nije "naručen igrač"

  • 1

Selektor Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da će mladi napadač Partizana Marko Šćepović sigurno igrati u meču sa Belgijancima narednog petka, a u zavisnosti od njegovog učinka biće starter u Skoplju 16. oktobra.

Novi hvalospevi na račun Partizanovog strelca u meču sa Javorom. Miha je ponovio koliko se zapravo uzda u mlađeg brata Šćepovića i koliko mu je neophodan.

- On je u mojoj viziji za ono što želim da igramo perfektan. Zna da igra, da postigne gol, da primi loptu i da je zadrži u prostoru.

- Siguran sam da će ući u igru protiv Belgije, bez obzira na trenutni rezultat, a ukoliko bude dobro odigrao, biće starter protiv Makedonije - istakao je Siniša Mihajlović za "Sport".

Mnogi su skloni tvrdnji da Miha pokušava da pojedine "naručene" igrače  kroz reprezenaciju podigne na "viši nivo", ali selektor to oštro demantuje.

- Ne činim nikome uslugu što ga ubacujem da igra, samo želim od određenog igrača da napravi razliku i donese nam željeni rezultat - rekao je Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iiiiiiiiiiiiii

    8. oktobar 2012 | 12:59

    Tonemo sve dublje i dublje.. Ljuboja drugi na listi strelaca u Poljskoj al jebi ga ne zna da primi loptu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA