Miler izašao iz kome posle srčanog udara

Bivši fudbalski reprezentativac Zapadne Nemačke Diter Miler izašao je iz kome, četiri dana posle pretrpljenog srčanog udara, objavio je nemački dnevnik "Bild"

  • 0

Diter Miler je pre četiri dana doživeo srčani udar i pao u komu, ali je sada bolje. List "Bild" je preneo izjavu Milerove partnerke, koja ga je obilazila u bolnici.

- Posle svega što se sa njim dogodilo, on je dobro - rekla je partnerka svojevremeno jednog od najboljih evropskih napadača, koji je na vrhuncu karijere igrao za Keln i u sezoni 1976/77 bio najbolji strelac Bundes lige.

Za reprezentaciju Zapadne Nemačke Miler je odigrao samo 12 utakmica, ali je postigao devet golova, uključujući nezaboravni het-trik u polufinalu prvenstva Evrope 1976. protiv Jugoslavije, kada su "panceri" nakon 0:2 izborili pobedu od 4:2 posle produžetaka.

Poslednjih 12 godina Miler je bio predsednik u trećeligašu Kikersu iz rodnog Ofenbaha, gde je i završio igračku karijeru.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA