GALIJANI: Sudija je kriv za poraz Milana!

Potpredsednik Milana osuo paljbu na račun sudije Paola Valerija, koga vidi kao glavnog krivca za poraz njegovog tima u derbiju protiv Intera

  • 0

Milan je izgubio od Intera u derbiju "Dela Madonina" u nedelju (1:0). Nakon meča "rosoneri", a naročito drugi čovek kluba, bili su nezadovoljni suđenjem.

- Ako su svi listovi dali sudiji Valeriju četvorku, to znači da je postojao neki razlog - rekao je potpredsednik Milana Adrijano Galijani.

- Moji advokati su mi rekli da ako kažem da je njegovo suđenje bilo nezadovoljavajuće ne postoji mogućnost da budem kažnjen - dodao je Galijani.

- Njegovo suđenje tokom čitavog meča bilo je čudno. Naši problemi su proizilazili iz grešaka sudije i zbog toga sam razočaran - zaključio je potpredsednik Milana.

Milan je posle sedam kola osvojio isto toliko bodova i nalazi se na bednoj 11. poziciji, što je u neskladu sa imenom i dosadašnjim uspesima tog kluba.

(D. Grbović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA