"Delije" opet postrojavale igrače

Po povratku sa meča protiv Spartaka na kom su ubedljivo poraženi, fudbalere Crvene zvezde dočekali ispred stadiona navijači koji su im "očitali bukvicu"

  • 1

Posle teškog poraza u Subotici od Spartaka kojim su prepustili vrh tabele Partizanu posle samo četiri dana, fudbaleri Crvene zvezde doživeli su neprijatan doček od svojih navijača po povratku na "Marakanu".

"Delije" su poručile da porazi poput subotičkog ne smeju da se ponove i da ove sezone mora da se osvoji titula, a "bukvica" koju su očitali igračima nije se dopala treneru "crveno-belih" Aleksandru Jankoviću, koji je rekao navijačima da je to poslednji put da im je dozvolio pristup u svlačionicu.

Po jednoj verziji, navijači su pričali sa igračima, ali nije bilo teških reči. Treneru Zvezde nije se dopala preterana sloboda koju su navijači dozvolili sebi, pa im je rekao da ih je ispoštovao, ali da je svlačionica njegov rejon. Pošto cene mladog stručnjaka, "delije" su to prihvatile mirno.

Trener "crveno-belih", međutim, nije priznao za javnost da je došlo do sastanka igrača i navijača, ističući da je Zvezda ozbiljan klub u kom takve stvrari ne mogu da se dešavaju, mada primeri iz nedavne prošlosti pokazuju suprotno.

- Neozbiljno je da se navijači mešaju u posao i sugerišu koji je najbolji način da se dođe do bodova. Zvezda je ozbiljan klub, imperativ ostaje isti, osvajati bodove i stići do cilja. Ima još mnogo utakmica, treba gledati napred. Igračima nije falilo motiva, ali stigao ih je umor - ocenio je Janković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодор Митровић

    10. oktobar 2012 | 02:01

    Проблем је баш у томе што је Звезда изразито неозбиљан клуб у односу на навијаче који више брину за будућност Звезде него њено руководство.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA