Van Persi: Nemam problem sa Vengerom

Kapiten Arsenala demantovao priče o sukobu sa trenerom zbog izviždane izmene na utakmici sa Junajtedom

  • 0

Napadač Arsenala Robin van Persi izjavio je da ne postoji konflikt sa Arsenom Vengerom posle poraza od Mančester Junajteda u nedelju (1:2).

Vengerov odnos sa navijačima "tobdžija" od nedelje je na najlošijem nivou, piše britanski "San", s obzirom na to da su izviždali njegovu odluku da iz igre izbaci mladog Aleksa Čembrlena i ubaci Rusa Andreja Aršavina. Mediji su tada snimili i Van Persijevu rekaciju na tu odluku, koja se nije mnogo razlikovala od one sa tribina.

Međutim, holandski napadač je objasnio da je razlog izmene povreda lista mladog Čembrlena, pa je logično što ga je Aršavin zamenio.

- Mi to na terenu nismo znali, ali šef jeste i zato je ubacio Aršavina. Nisam besneo zbog njegove odluke, samo sam bio tužan što Aleks napušta teren samo malo pošto je bio asistent našeg jedinog gola - objasnio je Van Persi.

Kapiten je vrlo jasno rekao da nema sukoba među "tobdžijama".

- Nije na meni da preispitujem Vengerove odluke. Moj odnos sa njim je dobar, kao i sa celim klubom. Nema problema, nema konflikta niti bilo kakvih kontroverzi - rekao je Van Persi.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA