NEBOJŠA ČOVIĆ: Filipu mogu samo da zavide zbog hrabre odluke!

Divim se svom sinu kako je do sada izdržao pritiske, sada smo skinuli anatemu koja je bačena na naš klub, tvrdi predsednik "crveno-belih"

  • 1

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović prokomentarisao je odluku Filipa Čovića da neočekivano napusti klub. Govorio je ne samo kao prvi čovek "crveno-belih" već i kao roditelj:

- Divim mu se kako je do sada uspevao da se nosi sa svim tim pritiscima. Znam da mu nije bilo nimalo lako. Svestan sam da je u mnogim situacijama nepravedno bio zatočenik svog prezimena i to je hrabro nosio na svojim leđima.

- Kada se tome doda da je naša porodica na utakmicama i nekakvim promocijama bila najvulgarnije vređana, samo mogu da kažem da je Filip sve to herojski izdržao. Ponosim se svojim sinom. U njemu nema zlobe ni zla i zato mogu da kažem da je izrastao u pravog čoveka i vrhunskog sportistu. Filip je doneo časnu i hrabru odluku i na tome neki drugi mogu samo da mu zavide – rekao je Čović za sajt Crvene zvezde.

- Podržavam njegovu odluku ne samo kao roditelj nego i kao predsednik kluba. Jer, na ovaj način će biti skinuta neka vrsta anateme koja je nepravedno bačena na KK Crvena zvezda. Filip Čović više neće biti razlog za Zvezdine neuspehe kao i alibi u javnosti za bilo čije propuste, neznanje, tvrdoglavost i udvaranje.

Prvi čovek Crvene zvezde ističe da je odlaskom Filipa nestao poslednji razlog za "podmetanja" kojima se stalo na put u avgustu 2011, kada je on preuzeo klub.

- Dvanaestog avgusta 2011. godine je podsetiću vas klub spašen bankrota, gašenja i potpune propasti. Zajedno sa ljudima iz uprave kluba sve sam uradio da spasem Crvenu zvezdu. Vratili smo dugove, napravili kvalitetan tim, doveli smo odličnog trenera, a imamo i najbolje uslove za rad. Sa ovako stabilnim klubom i ovakvim uslovima očekujem punu posvećenost svih koji su u Crvenoj zvezdi, a u cilju osvajanja trofeja koje navijači s pravom očekuju - zaključuje Nebojša Čović.

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA