Sin pokojnog Manutea Bola igra basket (VIDEO)

Bol Bol sa 12 godina već ima 190 santimetara visine, a u jednom kampu u Indijanapolisu jepokazao šta zna. Njegov otac je sa 231 santimetrom visine i 80 kilograma bio "atrakcija" kada je potpisao ugovor sa Vašington Buletsima

  • 0

Seća li se iko Manute Bola? Ovaj Sudanac, koji je 2010. godine preminuo, jedno vreme je bio najviši košarkaš NBA lige. Ne bi trebalo da napominjemo da je, kada je potpisao za Vašington Buletse (sada Vizardse), bio prvi Sudanac u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

Manute Bol je "iza sebe" ostavio desetoro dece, a jedan od sinova, pretpostavljate, trenira košarku. Bol Bol ima 12 godina i već je visok 190 santimetara. Međutim, genetika je čudna. Njegov otac je bio visok 231cm, a priča se da su mu i deda i pradeda bili viši od 220cm.

Mali Bol je pre nekoliko nedelja bio u Indijanopolisu u jednom kampu, gde je, kako treneri i "kvalifikovani" posmatrači kažu, pokazao zavidno znanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA