HOĆE GA I POVREĐENOG: Anži nudi za Vidića 40 miliona evra

Bogati ruski klub spreman dobro da odreši kesu za kapitena Mančester junajteda, kojeg žele i Barselona i Juventus, ali nisu spremni toliko da plate

  • 0

Iako je ponovo povređen, kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić na meti je nekoliko evropskih klubova.

Prema nemačkom sajtu 4-4-2.com za srpskog internacionalca naročito je zainteresovan Anži iz Mahačkale, koji je navodno spreman da ponudi Mančester junajtedu 40 miliona evra.

Vlasnik Anžija, Sulejman Kerimov, jedan je od najbogatijih Rusa, i već je dokazao da neće žaliti para da od kluba napravi silu. Kameruncu Samjuelu Etou dao je 20 miliona evra po sezoni, načinivši ga najplaćenijim fudbalerom na svetu.

Pošto Vidić za koji dan puni 31 godinu, a od decembra više je povređen nego što igra, moguće je da menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson prihvati ponudu bogatih Rusa.

Tvrdi se da su za Vidića zainteresovani i Barselona i Juventus, koji međutim nisu spremni da izdvoje toliki novac, pa je malo verovatno da bi Mančester junajted prodao Vidića klubu koji im je ozbiljan konkurent u Ligi šampiona i to za manje para nego što nude Rusi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA