PEPE: Svi igrači Barse foliraju! INIJESTA: Pepe je baš preterao! (VIDEO)

Duel između Barselone i Reala i njenih igrača nikad ne jenjava. Javio se čak i uvek mirni Andres Inijesta, kog je Pepe prozvao da je folirao na poslednjem El klasiku

  • 0

El klasiko se završio rezultatom (2:2), ali je zato rezultat u prepucavanjima između igrača dva najveća španska kluba uvek otvoren. Najnoviji sukob je onaj između Pepea Fereire i Andresa Inijeste.

Sve je krenulo kada su igrači Barse rekli da je upravo Pepe sručio Inijestu za penal, na šta je ovaj odbrusio.

- To su gluposti, videli ste kako se bacio. Ali, takvi su oni, teatralni.

Drugi akter ovog duela nije mogao da se ne oglasi. Inijesta je rekao da igrač madridskog Reala baš preteruje kada kaže za celu katalonsku ekipu da glumi i simulira prekršaje.

- Naravno da me dotiče to što je Pepe rekao. Svako ima pravo na svoje mišljenje i da kaže da li je bio penal ili ne. Ipak, mora da postoji neka granica. Ako protivnički igrač priča tako o vašoj ekipi, morate da se osetite uvređenim - rekao je reprezentativac Španije, i dodao.

- Ja zaista nikada ne glumim na terenu, a mislim da to ne rade ni moji saigrači. Pepeovi komentari su me zaboleli, pošto je apostrofirao baš mene, radi se o ličnom napadu - brani svoje saigrače vezni igrač.

Međutim, i Pepe je opet imao šta da odgovori. On zna šta znači kada se neko uvredi njegovom izjavom.

- Ako se neko uvredio, to znači da ga boli istina - istakao je Portugalac.

Penal nije dosuđen, ali se očigledno i dalje ne zna ko je upravu.

(D. Grbović )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA