Krivac za sukob Brajant - O'Nil je...

Bivši igrač Lejkersa Robert Ori okrivio Fila Džeksona za svađu jednog od najvećih NBA tandema

  • 0

Bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa Robert Ori optužio je bivšeg trenera Fila Džeksona da je glavni krivac za svađu između Kobija Brajanta i Šekila O'Nila.

- Džekson je započeo tu svađu, jer je često na trenizima znao da kaže:"Kobi je rekao ovo o Šeku, O'Nil je rekao ono o Kobiju". Nismo mogli da verujemo šta se dešava, jer su samo dan ranije išli jedan drugom u zagrljaj i proslavljali pobede - rekao je Ori.

Odnosi dva košarkaša bili su skladni do 2002. godine, kada su Lejkersi osvojili tri uzastopne titule, a do sukoba je došlo kada su počeli da izostaju rezultati.

- Fil kao da je voleo da u timu postoji konflikt takve vrste. Kasnije su se u to umešali i mediji, a Kobi i Šek su počeli da rade nešto što više nije imalo smisla - dodao je Ori.

O'Nil je često u rep pesmama prozivao Kobija, pominjući njegovu familiju, a nakon odlaska iz Lejkersa 2004. godine govorio je da njegov bivši saigrač nije sposoban da ekipu sam odvede do titule.

Bivši trener Lejkersa nedavno je izjavio da bi se vratio u NBA, i radio "nešto iza scene gde bi pomogao izgradnji karaktera ekipe i kluba".

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA