IVANOVIĆ: Meč sa Makedonijom najvažniji u kvalifikacijama

- Verujem da smo dovoljno jaki u svakom smislu da ono što smo izgubili protiv Belgije nadoknadimo u Skoplju - ocenio kapiten "orlova"

  • 0

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović nema dilemu posle teškog poraza od Belgije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu, naredni meč "orlova" sa Makedonijom u Skoplju najvažniji je za izabranike selektora Siniše Mihajlovića, kojima je potrebna pobeda ako žele da zaigraju na Mondijalu.

- Dobro je što već posle tri dana imamo novi meč, pa kao što smo brzo zaboravili pobedu nad Velsom, tako i sad moramo da arhiviramo poraz od Belgije. Sledi nam odlučujuća, najvažnija utakmica u kvalifikacijama, ako želimo da se plasiramo na SP - izjavio je Ivanović, koji se zajedno sa Aleksandrom Kolarovom našao na tapetu seletora Mihajlovića.

- Svima je jasno kakve smo greške pravili, a grešili smo svi, počev od nas najstarijih. Verujem da smo dovoljno jaki u svakom smislu da ono što smo izgubili protiv Belgije nadoknadimo u Skoplju - samokritičan je i optimističan kapiten reprezentacije, koji je istakao i da je zadovoljan podrškom sa tribina Marakane.

- Igrali smo dobro i imali podršku celog stadiona do prvog gola. Bio sam zadovoljan reakcijama navijača, dobijali smo aplauze i posle grešaka, ljudi su videli našu želju. Normalno je nezadovoljstvo posle poraza, zvižduci posle 0:3 su opravdani, nemamo prava da se zbog toga ljutimo - zaključio je Ivanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA