ITALIJANI OPTUŽUJU: Pandev namerno zaradio isključenje da ne bi nastupio protiv Srbije

Italijanski mediji tvrde da je makedonski reprezentativac zainteresovan da se što pre vrati u Napoli, koji očekuje derbi sa Juventusom, a da ga meč kvalifikacija za SP protiv Srbije ne zanima

  • 0

Italijanski mediji optužili su makedonskog reprezentativca Gorana Pandeva da je namerno dobio crveni karton u meču kvalifikacija za SP u Brazilu protiv Hrvatske, da bi se što pre vratio u Napoli, koji očekuje derbi sa Juventusom.

Italijani ocenjuju da je Pandev potpuno nepotrebno u 90. minutu iznudio drugi žuti karton i isključenje, pošto ga ne zanima mnogo naredni meč kvalifikacija protiv Srbije.

Za istu stvar mediji na Apeninskim poluostrvu optužuju i Čileanca Artura Vidala, takođe člana Napolija, koji je, navodno, namerno zaradio isključenje u porazu od Ekvadora.

Šta god da je tačno u ovoj priči, srpskoj reprezentaciji svakako će značiti što će u utorak u Skoplju Makedonija morati da nastupi bez kapitena i najboljeg igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA