Janevski kao Miha napao bekove reprezentacije!

"Popov igra dekoncetrisano, a igrač koji igra u Premijer ligi to ne sme da dozvoli"* "Iznenadio me je poraz Srbije"

  • 0

Iako su makedonski mediji napali napadača Gorana Pandeva za koga smatraju da je namerno dobio crveni karton protiv Hrvata kako ne bi igrao protiv Srbije, time se na konferenciji za medije u Skoplju nije bavio selektor narednog rivala "orlova".

Čedomir Janevski vidno je nezadovoljan odbranom u meču sa Hrvatima u petak i za duel sa Srbijom za dva dana najavljuje rokade.

- Sigurno ću napraviti nekoliko izmena za meč sa Srbijom, a izostanak Pandeva će svakako biti veliki hendikep za nas. Nezadovoljan sam igrom poslednje linije, bekovi su bili slabi, a Popov dekoncentrisan što kao igrač koji nastupa u Premijer ligi sebi ne bi smeo da dozvoli - rekao je Janevski.

Selektor ekipe koja bi porazom mogla da počne da razmišlja o narednom kvalifikacionom ciklusu bio je iznenađen što je reprezentacija Siniše Mihajlovića doživela debakl od Belgije.

- Očekuje nas teška utakmica, a u prednosti će biti ekipa koja se bolje oporavi od neuspeha u prošlim mečevima. Iznenadio me je poraz Srbije, ali opet se vidi da je ovo jaka i izjednačena grupa - dodao je bivši trener Crvene zvezde.

(Tanjug / Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA