VIDIĆ "KULIRA" ANŽI: "Cilj Junajteda je da osvoji Premijer i Ligu šampiona"

Dok engleski mediji sele kapitena Mančester junajteda u ruski Anži, srpski fudbaler uverava da njegov klub neće praviti istu grešku kao prošle godine kada su sa previše samopouzdanja prilazili takmičenjima

  • 0

Ostrvski mediji bruje o senzacionalnom prelasku kapitena Mančester junajteda Nemanje Vidića u ruski Anži, a on o tome - ni reči!

Rusi razmatraju novo povećanje ponude za srpskog internacionalca, ali on za to vreme uverava da su "crveni đavoli" izvukli pouke iz prošlosezonskih grešaka na međunarodnoj sceni, kada nisu uspeli da prođu grupnu fazu Lige šampiona, a potom su ispali u osmini finala Lige Evrope.

- Imali smo razočaravajuću sezonu prošle godine u Evropi, ali smo naučili mnogo iz grešaka. Bili smo previše samouvereni, jer smo navikli da uvek prolazimo prvu fazu takmičenja - poručio je Vidić za "Dejli star".

On je istakao da je ove sezone cilj Junajteda da vrati titulu prvaka Engleske, kao i da osvoji Ligu šampiona.

- Naš cilj je da osvojimo Premijer ligu i Ligu šampiona. Mlađi igrači su sada mnogo iskusniji, a nadam se i da nećemo imati probleme s povredama - rekao je srpski defanzivac koji je ponovo van terena, iako se ove sezone vratio i odigrao pet mečeva, prvi put od decembra prošle godine.

Vidić je istakao i da su se novajlije dobro uklopile, a posebno je pohvalio Šinđija Kagavu.

- Mnogo je teško mladim igračima kada dođu u Junajted da prikazuju dobre igre iz nedelje u nedelju. Nije dovoljno da odigraju samo jednu odličnu utakmicu, jer se to od vas očekuje na svakom meču. Verujem da igrači koje imamo to mogu, novajlije su se dobro uklopile, kao na primer Kagava. Vrlo je vešt i stalno se nameće - pohvalio je kapiten "crvenih đavola" bivšeg vezistu Dortmunda.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA