Del Pjero održao lekciju Romi (VIDEO)

Spektakularan gol starog majstora obeležio plasman Juventusa u polufinale nacionalnog kupa

  • 0

Mogla bi ovo da bude sezona Juventusa. Osim što drže čelnu poziciji u Seriji A, "bjankoneri" gaze rivale i u nacionalnom kupu. Večeras su u četvrtfinalu eliminisali Romu posle pobede od 2: 0. Meč je obeležio fantastičan gol legendarnog Alesandra Del Pjera.

Oba tima su izašla u kombinovanim sastavima, ali su oba trenera na teren poslala i dve ikone italijanskog i svetskog fudbala - Aleksa Del Pjera i Frančeska Totija. Popularni "Pinturikio" je sinoć zasenio "Princa Rima". Juve je poveo preko Emanuelea Đakerinija. Brzonogi napadač je izbegao ofsajd zamku i prebacio loptu preko golmana Stekelenburga za vođstvo svog tima.

U 30. minutu, ceo stadion je ustao posle majstorije Del Pjera. Bilo mu je potrebno malo vremena i prostora da sa ivice šesnaesterca pošalje "lepoticu" u suprotan gornji ugao Rominog gola. Spektakularan potez starog majstora! Bio je to njegov prvi gol na novom stadionu Juventusa.

Sve nade Rome da može do trijumfa je pokopao mladi Erik Lamela, koji je dvadesetak minuta pre kraja zaradio crveni karton. Na kraju, Kjar je pogodio sopstvenu mrežu i upotpunio loše veče Rimljanja.

Miloš Krasić je ušao u igru u 88. minutu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA