Murinjo želi direktora Anžija u timu

Posle povreda Koentraa i Marsela trener madridskog Reala nema igrača koji bi igrao na levom beku, a "najviše" veruje Brazilcu Robertu Karlosu, koji je sada sportski direktor ruskog Anžija i aktivno se fudbalom ne bavi od marta ove godine

  • 1

Žoze Murinjo ima novu želju. Posle povreda Koentraa i Marsela "Posebni" u timu nema pouzdane igrače koji bi mogli da igraju na poziciji levog beka.

Zbog ovoga on je spreman da pregovara sa Robertom Karlosom, sportskim direktorom ruskog Aanžija oko potpisivanja kratkoročne saradnje sa njim samim.

Jedan od najboljih odbrambenih igrača u istoriji fudbala kopačke je, kako se to kaže, "o klin okačio" marta ove godine, a uskoro ulazi u petu deceniju života. Treneru Reala ni to ne smeta već je, ako je verovati izvorima iz Španije, siguran da bi Karlos na "Santijago" mogao brzo da se vrati. Usput, Brazilac je 11 sezona nosio dres kraljevskog tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    17. oktobar 2012 | 22:48

    sta novinari sve nece nalupati.Covek ima 50god i murinjo njega da dovede u real,tuga jbt I sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA