DOMAĆINSKI: Kragujevčani organizovali prijem za učesnike Kupa Evrope

- Drago nam je što smo došli ovde, jer je Kragujevac sada nov grad na vaterpolo mapi sveta - rekao je delegat turnira Stefan Botlik

  • 0

Sportski zvaničnici Kragujevca organizovali su danas prijem za učesnike kvalifikacinog turnira Kupa Evrope u vaterpolu, koji će se do nedelje igrati u tom gradu.

Član Gradskog veća za omladinu, sport i turizam Petar Veselinović, sekretar GV Zlatko Milić i pomoćnik gradonačelnika za sport Jovan Pavlović-Bojadžić poželeli su gostima dobrodošlicu i izrazili zadovoljstvo što je građanima Kragujevca omogoćeno da prisustvuju vrhunskom sportskom događaju.

- Vaterpolo klub Radnički je uz pomoći lokalne samouprave za relativno kratko vreme formirao izuzetno jak tim, pa smo svesni koliko je ovaj turnir važan za naš grad. Takođe, Kragujevac je sada u Oktobarskim svečanostima, tako da će gosti iz Evrope na neki način pojačati celu ovu priču i omogućiti našim građanima i gostima da uživaju u vrhunskom vaterpolu - izjavio je Veselinović.

Pavlović-Bojadžić je dodao da je ovo dokaz da dobra infrastruktura i menadžment prave čudo i izrazio nadu da će svi posetioci uživati u Kragujevcu.

Delegat turnira u Kragujevcu, tehnički sekretar LEN-a Stefan Botlik, u ime sudija i ostalih zvaničnika zahvalio je gradonačelniku i kompletnoj Gradskoj upravi na prijemu.

- Drago nam je što smo došli ovde, jer je Kragujevac sada nov grad na vaterpolo mapi sveta. Radnički je sastavljen od izuzetno dobrih igrača i nadam se da ćemo svi uživati u veoma dobrom vaterpolu - kazao je Boltik.

Učesnici D kvalifikacionog turnira Kupa Evrope su Sabadelj (Španija), Florencija (Italija), Potsdam (Nemačka), Jumze (Turska) i domaćin Radnički.

(Tanjug / Foto: vkradnicki.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA